Hirdetés
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Qtya123
üzenetére
Ha először jó volt és utána lett rossz, akkor valami változott. Ha ez megtalálod meg lesz az ok is.
Mivel mindkét esetet ismered te is tudod hogy a Homatics esete és az általad írt eset nem állítható párhuzamba. Bár még hibázhat ilyet a TCL is hiszen mind a kettő kínai márka, csak a kettő mérete között jelentős a különbség.
Amúgy igen én hibáztam, mert több lejátszóm volt pont ezért is vágtam bele a Homatics-ba és számoltam azzal a kockázattal, hogy a Homatics kicsi kínai fejlesztőcsapat és amikor megvettem még kész se volt a szoftvere.... Kellett volna egy tartalék a szekrényben... Így talán egyszer majd jó lesz. De szerencsére erre is van megoldás....
Ha ilyet lépne a TCL rögtön hívnám is az eladót, nem pedig itt sz@roznám a gyártót.. mert ez is egy hiba, hogy egy korábban jól működő eszközt a gyártó teljesen tönkre tett... Erre is vonatkozik a garancia.... Gond nélkül cserélnék is az alaplapot vagy telepítenék vissza a régi szoftver....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Shure Podcast mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor