Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Válasz csak azért ide, mert hasonlítunk

Nem konkrét személynek írtam, általánosságban. Igen, amikor bekapcsoltam, dobta is a frissítést. Igen, nekem is volt, hogy szakadozva jött a NETFLIX. WIFI-n megy a jel a házamban, Tkomos Strong Mesh nyomja a jelet. A routerig újra kellett kábeleztetnem a közel 30 éves megoldást, egy óra alatt helyreállt a sebesség, azóta minden oké nagyjából. Amit látok a Samuhoz negatívumként, hogy bekapcsoláskor várni kell, hogy jelet fogjon, a Samunál ilyen nincs. Igen, nincs mihez hasonlítsak, de jó másfél hónapja mindet elolvasok napi szinten és napi szinten nem értem, maradjunk ennyiben.
Senkinek nem akartam "nekiesni", de ha jól belegondoltok, minden egyes termék fórumán csak a negatívizmus ömlik, ahogy írtam. Igaz, hogy a fórumon általában azok vannak jelen, akiknek valami hiba van a készülékében, de ha nincs is, megy a panasz.
Én is hezitáltam a +150 ezerrel drágább LG OLED-en, ott is olvastam minden infót és ott is mindenki piszkálja, mert a gyári beállítás szar, stb. Ott sincs összehasonlítási alapom, ár-érték arányban kellett NER fizetés híján tévét választanom. De itt akkor én vagyok az egyetlen szerencsétlen, aki örülni tud és egyelőre élvezi a tévéjét. Orion 601-es tévébe születtem, előttem került a családba egy hónappal - kicsit változott a világ. Elnézést, megöregedtem
Senkit nem akartam megbántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Linux Mint
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Senkit nem akartam megbántani.
Vhiktor