Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
Az SN szám valószínű nem volt benne a rendszerben, tehát nem volt mi alapján visszaigazolják a garanciát. Az megint egészen más dolog, mint összenézni a számlán szereplő kereskedőt a weboldalon kitöltött céggel.
A tény az, ami le van írva a promóciós szabályzatban. Az pedig az, hogy meghatározott készülékek és meghatározott kereskedők vesznek részt a promóban.
De biztosan vannak esetek, amikor megnézik, csak ilyen nem sűrűn fordul elő. Például a korábbi Digi vásárlás az egyik fórumrársnál, aki "vitázott" is velük, hogy már egy cég a One -nal. Aztán végül jóváhagyták neki.
Szerintem inkább az a probléma, ha azzal hitegetjük egymást, hogy biztosan elfogadják a szándékosan rosszul kitöltött regisztrációt majd garanciális ügyintézés során is. Amikor világosan le van írva a promóciós szabályzatban, és a visszaigazoláson is, hogy mikor érvényes.
De legyen úgy. Fogadja el a szerviz is majd, ha lejárt a rendes garancia.
Szerk.:
Látom szerkesztettél egy linkkel, de én másról beszéltem a korábbiakban. Ezért kérdeztem, hogy pontosan miről van szó.Remélem a szerviz el is fogadja majd neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor