Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
igenvagynem
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnek most vásároltam egy TCL 65C6KS készüléket, digitális csatornákat szerettem volna behangolni, de csak 3-at talált
, egy LG tvt cseréltem le, ami ugyan azon a koax kábelen megtalálta az összes csatornát. A tv szolgáltató giganet, az ügyfélszolgálat az adatokat ami a honlapjukon is megtalálható, tudták megadni, de ötletük nincs, android rendszert okolták, megoldást nem tudtak adni?!? ( [link] ) . A beállításhoz az alábbi paramétereket használtam: Frekvencia 474.000kHz-től, Moduláció: QAM256, Jelsebesség: 6952 Ks/s , de próbálkoztam már mindennel amivel csak lehet, 2 óra után egyelőre feladtam
. Más tapasztalt már hasonlót TCL TV-vel , esetleg ötlet javaslat?
köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, egy LG tvt cseréltem le, ami ugyan azon a koax kábelen megtalálta az összes csatornát. A tv szolgáltató giganet, az ügyfélszolgálat az adatokat ami a honlapjukon is megtalálható, tudták megadni, de ötletük nincs, android rendszert okolták, megoldást nem tudtak adni?!? (
. Más tapasztalt már hasonlót TCL TV-vel , esetleg ötlet javaslat?
Vhiktor