- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Ezen nem veszünk össze.
68-70-től.
CoolMobile-on anno vettem már telefont hivatalos garival, ez 71,5
Aqua.hu-n 76,6 , az már elég nagy és hivatalos?
eMAG-on 85, de 7ezret vissza adnak utalványban.
vissza az alapokhoz:
a TCL 40SE árát még csak találgatjuk a kinti ár alapján... -
cs.zs.
veterán
Hja boccs, azt még el is felejtettem...
68-70.000 Ft-tól elérhető pl ez a 4/128GB telefon
1080x2400 120Hz AMOLED kijelzővel,
TCL bá' igencsak figyeljen oda, milyen árat mond majd ki... -
cs.zs.
veterán
350-nel lehet számolni a dollárt?
Húsvét hétfőn ez (169 USD) 59.150.-Ft lenne.
Kis hazánkban érdekes módon mindig minden egy "plusz Áfával" szokott drágább lenni, mint a nemzetközi porondon.
Meg is érkeztünk a 75.000 Ft környékéhez.
Kiváncsi vagyok, mennyiért fog megjelenni.
Érdekes módon az árukeresőn telefon még nincs, de kijelző+érintő már van[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Nekem mondjuk ezektől már elvből nem kellene semmi, egy tekercs budipapír sem, ha gyártanának mondjuk.
Keelah Se'lai!
-
csibe1
addikt
válasz
viragdani01 #24 üzenetére
Köszi!
A megszokott helyen kerestem, nem olvastam végig a tesztet.
Közben lett más telefon ismerősnek, az is ekkora akksival." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Kivételesen a harmadik oldalon van a szoftver / teljesítmény után, így tűnt logikusabbnak a szöveg szempontjából. 12,5 órát hozott a PCMark Work 3.0 akku tesztjén, és aktív használat mellett is két napot simán hozott.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Ciccuka
veterán
Arra figyeljetek, hogy a támogatás (support) ennél a gyártónál egy nagy nulla. LCD TV-nél tapasztaltuk meg.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
rigoberto
őstag
Most ilyet miért kell??
-
csibe1
addikt
Tudom nem egy csúcstelefon, de az akkuval mi a helyzet?
Az valahogy lemaradt a teszt végéről." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
janeszgol
félisten
A TCL egy fő verziót mindig szokott adni. Ez 13-al jött, 14 lesz rá. Aztán ennyi.
A 20 SE is 11-el jött, van rá 12, és ennyi. Ha a szoftvert is nézzük (én és néztem, ma meg pláne nézem már), akkor minden kategóriában a Samsung a nyerő. Hardvertől függetlenül.Ma az okostelón böngésszük az orvosi adatainkat, bankolunk, fizetünk. Nem mindegy. Plusz szoftverfejlesztői ismeretségem is van, tudom hogy mennyi meló is van benne. Ma már inkább megveszek egy játékot, appot, minthogy letöltsem. És másokat is erre beszélek rá.
-
ShadowX
őstag
Ez az android is csak az első biztonsági frissítésig lesz friss, de már azt sem kapja meg. Ebben a kategóriában, ha szoftveresen is dobbantani szeretnének a gyártók, akkor a legfrisebb androiddal kellene kijönni és akkor maradna életciklus végéig azon a főverzión, de 3 év biztonsági frissítést kellene adni, azt viszont max negyedévente kellene kiadni.
-
Silentfrog
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Silentfrog #10 üzenetére
Gondolom alap felhasználás, kevés appal.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
janeszgol
félisten
válasz
Silentfrog #10 üzenetére
Android 11-el jelent meg. Van rá azóta frissebb OS?
Ezt leszámítva valóban frankó telcsi. -
janeszgol
félisten
válasz
Silentfrog #8 üzenetére
Én muteromnak vettem egy A04s-t. Mivel ingyen volt nem panaszkodom. Nem rossz, bár a TCL 20 SE hardveresen jobb és kamerában sem marad el tőle. De szolgáltatónál elég limitált volt a lehetőség.
Az open market piacon 50-60 ezer ft körül én a Moto E40-et venném, de az A11-el jelent meg és szerintem max az A12 lesz/van rá. Az általam jónak ítélt TCL 20 SE is A11 -> A12 és nem lesz több frissítés rá. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Silentfrog #8 üzenetére
Melyik telefon akadás mentes 60-70 ezerért?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Silentfrog
veterán
2 hétig az olcsóbb telefonokról olvastam teszteket írásokat ,mivel szülőknek néztem mobil csereprogramos telefonokat.
Ez nem egy jó telefon. Nem ennyiért, semennyiért. Nagyon gyenge ez a telefon, szenvedni kár vele.
Ennyiért jobb, picivel többért 8-10 ezer forint már vehet az ember egy sokkal előremutatóbb akadásmentes mobilt. -
janeszgol
félisten
Dani. Ez a telefon a TCL 30 SE-hez viszonyítva valóban nem rossz, de ez csak azért van, mert a 30 SE is gyönge volt már. TCL 20 SE. Na az egy nagyon jó telefon.
Aki lcsón akar jót, vegye a 20 SE-t, ha még kap. Vagy Realme C21Y, C25Y.Nem mondom, célhardvernek jó ez is. Pl könyvolvasásra, újságolvasásra a nagy kijelző miatt. Végülis az ember kap egy friss Androiddal hello Xiaomi Redmi 12 széria), NFC-vel ellátott telefont. Nem szar, nem jó, hanem elfogadható a 40 SE. De a 20 SE-hez képest fényévekre van.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Max 0 forintért. De ilyen ajánlat a legkisebb csomagokhoz nem jár, közepes csomaghoz meg az ember nem vesz ilyet.
Ott a TCL 20 SE. Na az korrekt telefon. Jó hardverrel (SD665/680 szintű SD460 került bele)), jobb kamerával. Én majdnem vettem egyet előfizuhoz, de a Voda már csak egy boltban árulta az ország másik felében és nem lehetett házhoz kérni... havi kettőezer ft lett volna. Mondom olvasgatós telónak megfelelt volna nekem.[ Szerkesztve ]
-
A Molyember
tag
Szoljatok mar a TCL-nek, hogy az ilyen hulladekok 15 eve voltak divatban. 20 ezer forintos aron.
-
SkyLine3000
addikt
Most komolyan. Ki vesz ilyen telefont? Bármelyik új, vagy használt Xiaomival, Motorolával és társaival jobban jár az ember, mint az ilyen zs kategóriás kínai szarral. Ilyen márkákat bottal sem piszkálnék meg.
-
ShadowX
őstag
Ennek a telefonnak egy kiemelhető eleme van. Az árazása...semmi más.
Az utolsó oldalon (a specifikáció előtt) én a képen már kapásból látom, hogy a kijelző már kékeseik a jobb alsó saroknál.Nem tudom miért is kínozná valaki egy laggoló, alacsony felbontású kijelzővel magát 2023-ban. Értem én, hogy a középkategória ára kezd elszállni a megfizethetetlen kategóriába, de akkor inkább ne legyen telefonom ha csak ilyen opciók vannak.
-
Hallosz
senior tag
Hát ez elég vérszegény telefon lett,
de szolgáltatónál 0 Forintért...
esetleg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Javult az elődhöz képest a TCL 40 SE, de vajon ez elég-e ahhoz, hogy pozíciót szerezzen magának egy nagyon erős mezőnyben?
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest