- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni. Van egy EVGA G5 850w-os tápom. tavaly áprilisban vettem, eddig fektetve "rendesen" használtam de gépet frissitettem és új házat is vettem amiben állitva megy bele. Eddig is volt egy minimális sipolás (coil whine), de most előjött valami új nagyobb zaj. ITT a videó róla. a videó nem adja annyira át, de elég hangos. Játék közben jön elő. ha mozgattam a tápkábelt vagy megnyomtam a táp hátulját abbahagyta egy időre, vagy amig nem mozdult el újra a kábel.
Ami észrevettem, hogy most nehezebben tudtam előhozni ezt a hangot, csak a kábel mozgatásra jött elő, de egyből el is ment. valahol olvastam, hogy "szoknia" kell az új poziciót pár hétig?! ez nem tudom mennyire lehet igaz..
Vissza tudnám még küldeni a bolthoz ahol tesztelik és ha előjön a hiba küldenek újat vagy javitják, ha nem jön elő akkor visszaküldik minden további nélkül.. de fekvő helyzetbe a régi rendszerrel nem volt ilyen bajom.
Esetleg valakinek ötlet, vagy találkozott hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest