- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!kicsit húznék a rendszeren,illetve kihasználnám a ramokat amennyiben lehetséges.
Lehetséges hozzáhangolni a ddr3-as ramjaimat a q6600-as processzoromhoz?Konfigom a bemutatkozó szövegemben látszik.
Előre is köszönöm ha valaki tud esetleg segíteni -
gerisz23
őstag
Tettem is be de hangos lett a gép,így csak a hátsó megy(Nem volt hozzá keretem,be se fért így felragasztottam kívülről a házra egyenlőre tesztképpen).Volt itthon pár db ventilátorom de lehet veszek majd ha tudok valami halkabbat 680-as fordulaton megy Zalmann szabályzóval (az is volt itthon).
Elöl bent van egy kisebb ventilátor most de még egy szabályzóm nincs,meg alaplap se tudom hányat bírhat el egy pontra kötve (mondjuk tápkábelról is tudnék leszedni tápot)
Szabályzó 6 W-ot bír nekem meg a kettő ventilátor 6,3W nem merem rákötniProci hűtőt akkor csak úgy tudtam felrakni valahogy a hűtő felfogatása nagyon gagyi..
-
gerisz23
őstag
Nagyon lassan forog a táp ventilátor,65fok volt a gépben de nem pörgött fel.Elfordítottam a proci hűtőt (a műanyag pöckeivel nehezen bírok) hogy kifele tolja a levegőt a házból,javult a helyzet
Videókártya felé nézett eddig az viszont most picit melegebb (nem is értem),úgyhogy mindenképp keresek egy ventilátort a házra.
Mindenkinek köszönöm! -
gerisz23
őstag
Sziasztok!megjütt a be quiet 400W-os tápegységem,be is szereltem.Negyed óra elteltével felpörgött a proci hűtőventillátora-elérte az 50C fokot,eddig 36-38 fokos volt tápcsere előtt.Mi lehet az oka?
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Olyan problémám van hogy néha hullámzik, vibrál a monitorom főleg fekete háttérnél.Nem tudom mi okozza.Monitor kábelt cseréltem,földelés van (és jó is).Laptopra dugva nem vibrál.
Tápegység egy Akyga Ak B1 500(tudom hogy nem ajánlott).
Intel Core 2 Quad Q6600
Asrock G41M-VS3 R2.0,
2X4Gb DDR3
,ASUS HD 7770 1GB
1db SSD
Ez a konfigom.
Okozhat a táp ilyen hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest