- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Most elég jó áron tudnék szerezni ilyen Access Point-ot (9U1-R710-WW00), viszont szeretném körbejárni a témát. A célom az lenne, hogy Poe+ switch-el hajtsam majd meg, de amíg arra összegyűlik nem lenne rossz beüzemelni
Egyelőre még nincs kezemben az AP, de ha jól nézegettem a netet akkor nem fog hozzá járni sem tápkábel, sem pedig poe injector, gondolom azokban a környezetekben ahol használják alap a Poe+ képes switch.
Én is nézegettem most, hogy mit hol, de ehhez elég láma vagyok, azért is kérdezek itt. Csatlakozáson arra gondolsz, hogy 5.5/2.1 vagy 5.5/2.5? Erre vonatkozóan nehezen találtam adatot, sőt egyáltalán nem, így egyelőre passzolom. Gondolom a csatlakozó vastagságában van különbség. Vagy?
Az, hogy minél nagyobb azt mire nézzem? Lehet nagyobb a teljesítmény, vagy a kimeneti áram, vagy esetleg mindkettő? Ekkor nem lesz gond, tudja szabályozni a tápegység, vagy esetleg maga a készülék tudja szabályozni a bemeneti áramot vajon?
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Ha egy termékhez ennyi van feltüntetve: 12V, 2.0A, 24W akkor milyen tápellátással tudom azt meghajtani? Tudnátok típust és boltot ajánlani?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest