Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glottis
senior tag
-
Glottis
senior tag
Hmm, tulajdonképpen 10p üresjárat után is beindítja a ventit, szóval a tápnak sem érdeke, hogy megfőzze saját magát.

Valamint fél nap aktív használat után sem volt semmi probléma.Szóval én a tápot nem félteném a túlmelegedés miatt, illetve közvetve mégis. Azaz továbbra is kérdés, hogy a venti nem megy-e tönkre hamarabb az ilyen használattól? Mert akkor egy idő után tényleg nem fog pörögni...
-
Glottis
senior tag
Sziasztok!
Kicseréltem a ventit egy fsp bluestorm 400-as tápban, mert már szegénynek igencsak volt hangja 5 év után. Mivel terhelés/hőtermelés hatására változtatja a fordulatszámot, én pedig sikeresen vettem egy olcsó ventit, hidegen indítva a gépet, az új ventillátor nem indul el.
Ha viszont tolni kell a kakaót a proci és a vga alá, akkor persze elkezd pörögni a szabályzás miatt. A kérdésem az, hogy hosszú távon lehet-e attól baja a ventinek, hogy csak magasabb feszültségen indul el, és teszem azt, kevésbé erőforrásigényes használat közben közben nem is forog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Ubuntu Linux
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az is elképzelhető, hogy 4V körül indít hidegen a tápom, így tovább kell keresnem.

) is elindul.