Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
kipróbálom majd ellentétesen is bekötve. Viszont a themaltake ami szabványos 3 pines kábellel bír, bekötve csak ugrott egyet majd állt. Nem hiszem, hogy rosszul kötöttem be, bár meglehet, kellett a gép így nem akartam vele sokat tökörészni, betettem a chieftec-et amivel pöccre indult is, elvileg ez is tud 1600-1700-as fordulatot, bár légszállításra kevesebbet írnak.
Tápcsere érik, ugyanis ez már nem garis - ezért is mertem megbontani - és előfordulhat, hogy lesz 2 vga-s rendszer a jövőben, arra már bőven kevés lehet. Szeretnék egy komolyabb 600-650W-osat (valami olyat amiben 3 év múlva sem kell ventit cserélni). A mostani annak ellenére, hogy rá van írva, hogy gigabyte azért nem egy csúcsminőség, sőt a gagyi fajtából való - anno erre volt keret.
A forrasztós dolgot viszont megfogadom

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest