Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy Corsair CX500 V2 amit garanciába adtam be még régen (terhelés alatti) ciripelés végett. Azóta kiderült és itt a fórumon is már sokszor leírták ez nem hiba volt hanem egy általános jelenség és a tápok sok esetben szinte "velejárója". Minden esetre nem szórakoztak cserélték hála égnek és ez volt raktáron ezt hoztam ki helyette. Alig fizettem rá valamit, tehát szinte ingyen volt.
Jóval korábban Chieftec tápom volt 560-as és abban az időben az hatalmasnak számított a 400-450 korszakban. Vittem is tovább 1-2 generáción át. Annak semmi baja nem volt sosem még a ventivel sem. Pedig sokan lenézik, kritizálják a Chieftec tápokat.
Ha egyszer megint generációt kell váltani akkor szerintem Enermax lesz, moduláris.
Annyi amennyi, hát ez van.Szerk: Akkor lényegében átvertek mert semmi köze az Enermax-hoz mégis ezen márkanév alatt fut és a számlámon is ENERMAX LEPA néven szerepel a termék

Szóval faxa

Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest