Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolondrum

    félisten

    válasz kew #8010 üzenetére

    Nem volt nagy feladat megoperálni az elmenőtáblát. :U Aztán meg ez nem annyira drága mint a t-home-os. A baj az ára volt meg, ebből 2db még nem vág földhöz, de a t-homos nagyon drága........

    petne! Nem értelek, megrendelmem kijönnek ott a cucc rádugják, nem kell állítgatni ezekkel semmit. Azért álljon már meg a menet.... Majd még én fogom őket pi**csán rúgni ha nem csinálják normálisan, láttam már t-homos szerelést (akkor még más szelek fújtak nálam, de ha akarod megmutatom mit csináltak itt van mellettem a telefon bekötés, 0 a minősége gány szar)..... Az biztos h jó az stb-hez Ennek a 14megás változata üzemel egy PH-s kolegánál mint UTp, net megy rajta, nem a kisujjamból szívtam a márkát és a típust. Az tény h nem lesz 85megabit de a 2.5-öt csak eléri. Főleg mert ha a vezetékezést nézem nem annyira messze van.

    Valamit alkotni kell mert a kábel tv nem megoldás én meg nem fogok 5600-ot fizetni az 5-ös netért magában. Itthon ahogy látom csak ez a két kis apróság ára a baj, azért kutakodok olcsóóóót, (de jót).

Új hozzászólás Aktív témák