Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    Helló!

    A Telekom vezetékes internet szolgáltatása a XII. kerületben és a mobilé Budapesten de amúgy az országban mennyire stabil, elérhető és használható az év minden napján?

    Azért kérdem, mert az UPC bealudt az internet sebességnél és a mobiltelefon csomagjainál (tudom Vodafone lesz minden, de még mindig nem kerestek meg az új ajánlataikkal). Tudom DOCSIS 3.1 lesz majd a megváltás ha átállnak, de összességében mostanra elégedetlen vagyok a jelenlegi árazásukkal és ezért az árért számunkra nyújtott teljes csomaggal.

    Ugyan azért a pénzért mint amit az UPC-nek fizetek és az ott kapott csomagok alapján a Telekom ezt adná nekünk:

    - 2x Mobil M mobiltelefon előfizetés: hálózaton belül korlátlan telefon, ezen felül 90 perc hívás vagy SMS és 10 GB + 10 GB havi internetforgalom (havi kerettúllépés esetén 35Ft/perc/SMS)
    - Net 1000/1000 sebességű internet (garantált: 300 le, 50 fel)
    - IPTV Szuper Családi HD csomag egy beltéri egységgel (32 HD + 107 TV csatorna)
    - Alap díjcsomag vezetékes telefon (30Ft/perc)

    Aztán a másik ajánlat egy ezressel drágábban adnák a 2000/1000 sebességű netet.
    Ahogy olvasom a topikot, ezt akár ki is lehet hagyni és maradni az 1000/1000-nél.

    Mi az UPC-nél 2005-től kezdve vagyunk avagy ahogy bejöttek a XII. kerületbe már fizettünk is elő náluk. Aztán kisebb-nagyobb megszakítással, de tőlük volt a net, tévé és vezetékes telefon.
    Majd ahogy bejött a mobilszolgáltatásuk (aminél a Vodafone hálózatát használják) lett 2db előfizetés tőlük.

    Az internettel lassan több mint 14 év alatt gyakorlatilag 3 alkalommal volt csak gond, de az is még aznap vagy egyszer legkésőbb másnap megoldódott. A mobiltelefon szolgáltatásukkal a Vodától bérelt hálózaton sincs baj ahogy tapasztaltuk 2015-től és 2017-től kezdve immáron 2 előfizetéssel.

    Nem flame háborút vagy off hullámot szeretnék elindítani, de érdekelnének a tapasztalatok és akár a XII. kerületiek -ha vannak itt- mit tapasztalnak.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák