Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Kicsit szét vagyok hullva. Megviselt ez a tegnapi nap. Valahogy a munkanélküliség lelkileg jobban legyűr mint azt régen gondoltam volna. Tegnap egy újabb ígéret érkezett keddi munkára. Vagyis akkor még csak tárgyalni fogunk menni és talán sikerül a megegyezni és végre valahára nekiállni dolgozni. Már nagyon kell a munka.
    Annyira utálom hogy nap mint nap ezt kell írnom hogy az nem igaz. Aki Pesten él az talán el sem tudja képzelni mennyire leállt az építőipar. Körülöttünk rengeteg ismerős ács brigád áll és nem dolgozik. Akivel voltunk tárgyalni ő is mesélte hogy sok csapattal találkozik akik nem dolgoznak. Sajnos most ezt az időt éljük. Tehetnék januárra a választásokat amikor amúgy is pangás van és akkor talán előbb mozdulna valami. Ez nem azt jelenti hogy egyik párt jobb mint a másik csak ilyenkor mindenki kivár ami az egyszerű pór népnek nem túl kedvező.
    Ma megy cuncika az apjához. Most a hajnali busszal mennek. Ki is kísérem őket. Tegnap este sok borsót tört az orrom alá cunci. Sokat bosszankodtam. Persze nem komolyan csak valahogy ingerültebben reagáltam tegnap ezekre az apró csínytevésekre. A napom a szokásosan telt. Takarítás, rendrakás, mosogatás. Édessel összebújtunk délelőtt egy kicsit. Délután dolgozott és ma is megy délutánra. Ezért kell cuncit ilyen korán elvinni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák