Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nyugodt álmunk volt. Megpróbálok elvonatkoztatni a munkanélküliségemtől és nem mérgezni vele az életünket csak annyira amennyi kicsordul belőlem. Tegnap is csak ígéretet kaptunk munkára de ígéretekkel már annyira tele a padlás hogy lassan nem lehet becsukni az ajtót. Ilyen pocsék évkezdetünk talán még nem is volt.
    Tegnap mindezek ellenére vettünk egy nagyon olcsó karnist cuncika szobájába amit fel is fúrtam. Természetesen az ütvefúróval azonnal beletrafáltam egy vasba és egy tenyérnyi darabon lelökte a betont.NYAMI! A 10 perces munkából lett majdnem egy órás. Lassan kijelenthető hogy az ütvefúró a kezemben egyenlő a károkozással. A fogasnál az áramba fúrtam bele itt meg kitörött egy nagy betondarab. Persze szépen lejavítottam és le is festettük. Cunci nagy örömére felkerült a csodaszép Arieles függönye. Teljesen elájult mikor hazaértünk az oviból. Mikor mentem érte az oviba egy néptánc bemutatót tartottak az iskolások a nagycsoportosoknak. Mi is beálltunk nézni őket. Cuncinak nagyon tetszett az előadás. A végén interaktív volt és bevonták az ovisokat is a táncba. A kis pillangóm túl szégyenlős volt hogy beálljunk. Inkább csak néztük a táncot. Majd talán jövőre.
    Ma a szokásos házimunka mellett szakítunk időt a kirakózásra is. Tegnap egy egész nagy darabot ki tudtunk rakni belőle. Édes most is építi. :D
    Megyek is és én is segítek neki.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák