Hirdetés
- iPhone topik
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Bágyadtan ébredtem ma reggel. Nem aludtam valami jól. Ennek két oka van. Az első az hogy megfáztam és a fejem ettől fáj. A másik az hogy meghalt az új VGA.-m! Minden bizonnyal én vagyok az oka neki mert elég szépen tuningoltam. Nagyon sajnálom a dolgot mert szuper kis kártya volt. Megpróbáljuk legariztatni valahogy. Elvileg van rá gari. Külsérelmi nyom nincs rajta így ha szerencsém van gyorsan lezajlik a csere. Már az Aliennel végig értem és a Predatorral nyomultam. Szomorú eset.
Most egy ati rage pro PCI.-s kártyával nyomulok ami 1280-ban 87Hz-et és 24 bites színmélységet tud. Ezt direkt vga bios cseréhez vettem de már be kellett vetnem ilyen esetekben is sajnos.
Tegnap amúgy nyugis napunk volt. Délelőtt édessel elvoltunk szépen. Ő főzött én mostam. Délután mikor elment munkába én mosogattam és kimostam a munkás ruhámat is. Majd hajtogattam a leszáradt ruhákat és feltakarítottam. Nagyjából ennyi történt.
Ma egésznapozik édes. Kukim kivan. Reggel elmegy és csak este fogom újra látni.
Ma érkezik haza cuncika is. Remélem nem lesz baj. Mostanában kicsit tartózkodó velem amikor hazaér.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
- AMD Ryzen 3 3200G // 4C/4T // 4GHz // AMD RX Vega 8 (4K RDY) // AM4+Box // -25 ezer újonnan jelenleg
- 2db WD Black 2TB 64mb cache 100/100, 100/99
- Lenovo Thinkpad T495,14",FHD,IPS,Ryzen PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Eladó Hibás !!MSI MPG B550 Gaming Plus alaplap.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- TP-LINK RE650 AC2600
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- 2Drive Elektromos hoverboard (6.5" kerekek, 15 km) + Hoverkart
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen