Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Már megint korábban ébredtem. Ma fél3 előtt. Kicsit ki vagyok bukva ezen mert nem értem miért nem tudom végigaludni az éjszakát. Érthetetlen... Édes jól aludt. Ennek viszont örülök. Tegnap fodrásznál volt és nagyon csini lett. Nyami!
    Tegnap egész jól haladtunk a munkánkkal. Szerkezetet készítettünk és lambériáztunk is. Az eső bezavart de még így is végeztünk azzal amit beterveztem. Korán haza is értünk így el tudtam menni cuncikáért az oviba édessel.Érdekes mert azt vettem észre hogy szerda óta kicsit távolságtartóbb velem cunci. Akkor telefonált neki az apja. Valami/valaki van a levegőben ami bezavar a mi kapcsolatunkba. Ez kifejezetten érezhető a farsang óta. Reggel azt beszéltük édessel hogy ott volt az első olyan közös találkozás ami nem csak percekig tartott és megmutatkozott hogy cuncit nem csak édes miatt szeretem mint afféle mostohagyermek hanem valóban imádom őt! Ez biztosan zavarta. És amikor búcsút vett tőlem a kislánya gondolom az sem esett neki jól. Mármint hogy olyan meghitt volt pedig nem én akartam hogy úgy legyen. Remélem túllép rajta az apja mert teljesen összezavarja cuncikát. Hozzáteszem ma viszi édes délelőtt az apjához a hosszú hétvégére. Remélem nem hangolják ellenünk. Elég ahhoz aszisztálnom hogy istenként néz fel az apjára és csak a jó dolgokat veszi észre benne azt nem hogy vannak bizony komoly árnyoldalai is neki. Ezzel nem azt mondom hogy gyűlölje. Sőőőt! Csak lásson is ne csak nézzen. Lehet még pár évnek el kell telnie amíg ez megváltozik benne de nekem van időm.
    Ma lécezni és szegni fogunk. Nem hinném hogy sokáig maradnánk.
    Valami olcsó és közepesen jó videokártyát szeretnék venni mert a mostani játékok nem mennek úgy ahogy én szeretném azt. Persze minél olcsóbban. Majd meglátjuk sikerül e. Annyira nem erőlködök rajta mert minden fillér számít.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák