Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nagyon nyugodtan aludtunk édessel. A tegnapunk nagyon jól sikerült pedig elég rosszul indult. Reggel elment édes dolgozni 6-ra és cuncikám úgy ébredt hogy hánynia kell. Ölbe kaptam és épp elértünk a wc-ig. Persze mindenképpen akart oviba menni a farsang miatt. Itattam vele egy normaflort és kicsit helyrerázódott ettől. Nagyon édes kiscica volt. Mi vittük őket oviba táltival. Ennek nagyon örültem mert nem tudtam akkor még hogy hazaérek e a farsangra hozzá. Mikor beadtam jól megölelgettem és odasúgtam neki hogy érezze magát jól. Nagyon vidám volt.
    Mi elmentünk dolgozni és nagyon siettünk hogy végezzünk annyira hogy mára már csak a cserepezés maradjon és némi bádogozás. Szerencsére sikerült befejezni mindent és már repesztettünk is haza.Időben itthon voltunk így én is el tudtam menni a farsangi ünnepségre.
    Az oviba érve azonnal döbbenet ült ki az arcomra ugyanis belépőjegyet kellett venni. Nem egy nagy drágaság volt mert 300ft volt a felnőtt jegy csak éppen nem vagyunk olyanok akik pénzt hurcolnak magukkal. Szerencsére édesnél volt pénz. Bementünk és életem felöltöztette cuncikát aki már nagyon be volt sózva. Szerencsére az apja még nem volt ott és picit csak mi lehettünk a mi kis pillangónkkal. Kisvártatva befutott az apja is. Persze alap volt hogy nem köszön nekem ami nem érdekelt engem. A szitu elég érdekes volt. A csoportszoba egyik felében mi álltunk és tőlünk 4 méterre ő. Cuncika is meg volt zavarodva hogy mindkét apukája jelen van. Hozzám nem is nagyon jött oda ezzel kedvezve talán az apjának. Azt azért nem mondhatom hogy többet volt nála mert cuncika nagyon édesen az igazi biztonságot választotta mégpedig anyácskát. Ennek kifejezetten örültem ! Volt egy kis műsor ahol körben állva mondókákat adtak elő és énekeltek. Cuncikám nagyon ügyes volt. Szinte mindent tudott kívülről és mondta is. El voltam ájulva tőle teljesen. A kis előadás után minden gyerek elmondta hogy minek öltözött be és elkezdődött a táncos mulatság kint az aulában (vagy miben) . Egy zenész volt aki gyerekdalokat adott elő szintetizátorral és arra táncoltak a gyerekek és a szülők. Ott elég tumultus volt ami már nem annyira tetszett cuncikának sem és nekünk sem. Nemsokára mi indultunk haza és cuncit is vitte az apja magához. Búcsúzásnál ott voltunk mind a négyen. Legugolt édes és adott neki puszit majd engem kért cunci és átölelt úgy kaptam búcsúpuszit tőle. Nagyon megható volt és az apja közvetlen közelről láthatta hogy szeret engem is a gyönyörű pillangónk.ketten
    Mindent össze vetve nagyon jó volt ez a kis farsangi mulatság.
    Sajnos volt olyan dolog is tegnap ami szerette volna elvenni a kedvünket de erről inkább nem írok mert nem az volt a legfontosabb a tegnapi napban.
    A legfontosabb dolog az életemben az hogy IMÁDOM ezt a két leányzót!
    Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák