Hirdetés
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Új előzetesen a The First Berserker: Khazan
gp Hamarosan indul a zárt béta, amelyre még mindig lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Kicsit eldurmiztuk az időt ma. Jóleső lustizás volt. Ma cuncika is a mi szobánkban aludt az ágybetétén. Nagyon örült neki hogy itt aludhat de ebből azért nem csinálunk rendszert...
Tegnapi nap eseménytelenül telt el. Tulajdonképpen szinte észrevétlenül elsuhant a nap. Semmi érdekeset nem tettünk. Mostunk, takarítottunk és közben édes főzött. A gyermekeim végül nem jöttek el a rendkívüli időjárási tényezők miatt. Én nem ítéltem annyira súlyosnak a helyzetet de nem erőszakoskodtam velük. Tulajdonképpen mami döntötte el hogy most veszélyes lenne buszozni és kész...Sajnálom hogy így történt mert cuncika nagyon várta őket. Szerettem volna hogy együtt legyenek mert cunci csak minden 3. héten van velünk teljes hétvégét és akkor akarom hogy jöjjenek hogy szokják egymást.
Ma is családias bújásos nap lesz. Imádom őket!!
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- HP Victus Gaming 16-r1058nt - ÚJ 16" FullHD IPS GAMER notebook - i5-14500HX,16GB, 512 SSD, RTX 4050
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF - RTX 3080 GDDR6X - 512GB-4TB M.2 NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen