Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!
Ujabb nap kezdődik el.Már nagyo zombi kinézetem van.Még ezt a 2-3hetet valahogy ki kell huzni.Egyre nehezebben ébredek és egyre alacsonyabb a teljesitmnyünk.Szerintem már átbillentünk azon a ponton hogy többet érne 2 nap pihenő és utána ujra tudnánk termelni.De sajnos a tulajnak többet ér ha minden nap ott vagyunk.Kész vagyok ettől.
MMa befejezzük a lécezést és ha mnden jol megy akkor holnap a szegést is meg tudjuk csinálni.Igy kész lesz cserepezésre a ház.
Vagyis még fábol csinálni kell 3 oromfal zárást és be kell csavaroni mindent.Akkor lesz kész cserepezésre.
Sajnos hodfarku cserép megy rá ami nem tul szapora cserép. 32db kell egy m2-be szemben a bramac 10 darabjával.Szóval szívás.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen