Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Marad a kameracsepp a Galaxy A15-ön
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Igen fürge VA panelt kapott az MSI új, MAG szériás monitora
ph Az ívelt kivitelű modell jó kontrasztot, továbbá színeket ígér, és egyszerre két jelforrásból jeleníthet meg képet.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!
Egyre fáradtabban ébredek fel.Ez annak köszönhető hogy folyamatosan dolgozunk mult hét eleje óta.És most sem lesz pihi hétvégén.Talán vasárnap.Szorongatnak bennünket.
Tegnap kénytelen voltam vetetni asszonnyal egy uj dvdirót mert a régi bedöglött.Már kiszolgálta az idejét.Amugy is elégedetlen voltam vele.Végre most már SATA csatolós iróm van.Egy pio 212D-t vettem.Már pár lemezt ki is irtam vele.
Ma a tegnap elkezdett ragalja kiképzést folytatjuk.A tervező megálmodta nekünk a frankót.Egy sima ereszkiképzéshez képest 3x annyi munka van vele.De legalább jól néz ki.Majd lefotozom.
Mindenkinek szép napot.
Éljenek a csajok!
Aktív témák
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- XFX RX 6900 XT 16GB GDDR6 SPEEDSTER SWFT 319 Eladó! 175.000.-
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen