Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Könnyen ment az ébredésem ma reggel. Semmi zavaró tényező. Illetve mégis. Nem kaptunk tegnap pénzt és ez picit bosszant. Semmi különös csak a szokásos építőiparos fizetési késedelem. Megígérem hogy holnap kapsz pénzt de amikor eljön a nap valahogy mégsem adom oda bármilyen indokkal. Ez van. Már meg sem lepődtem ezen. Úgy volt hogy holnap elmegyünk egy újabb kalandtúrára de pénz nélkül nem hiszem hogy menni fog a dolog.
    Tegnap kiszinteztem a talpszelement addig Zoli nekiállt a gyalult terasz szelemenjeit meggyalulta és kiszabta. A koszorúba bele bírtak tenni a kőművesek 7(!) centi szintkülönbséget. Ezt már nevezem.. Ez azért elég meredek..
    Mondanám azt hogy ma pihi de mennünk kell palát javítani. Megígértem. Ez egy nagyon utálatos munka. Főleg úgy hogy ez a pala ezer éves. Úgy fog törni alattunk mint állat. Na és persze azt is majd ki kell javítani..Remélem azért délnél tovább nem tart be ez a munka. Kicsit pihennék is. Délután meg kellene látogatnom apámat is. Jó régen nem találkoztunk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák