Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- 22 millió Galaxy S25-tel indíthat a Samsung
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!
Szinte úgy pattantam ki az ágyból ma reggel. Ma befejezzük a javítási munkát!! ÁÁÁÁ! Ezt vártam már akkor amikor elkezdtük. Kicsit feltuningoltunk egy időseb tetőt mint én vagyok. De nagyon nem szeretem munka ez. Persze lehet nemsokára az embereknek csak erre lesz pénze a válság miatt és akkor nem lesz más választásunk és be kell vállalnunk ezeket is.
Ha minden igaz kora délutántól PIHI csupa nagybetűvel!
Mára hőségriadó van elrendelve úgy hogy reggel korábban megyünk egy órával minél kevesebbet legyünk abban a forróságban. Remélem a pénzen sem lesz keverés. Ha minden igaz ebből az összegből is picit lecsippentek a házprojektemhez
Hétvégén ha nem lesz akkora a hőség picit tesztelgetek hogy kikapcsolt HT.-val meddig megy el a procim illetve esetleg nem tudok egy picit magasabb uncore-t elérni 21x191-en.
Ezeket kitesztelgetem. Mondjuk péntekre tervezek egy nagy pancsolást is a mamánál a medencében. És hizlalom a seggemet!
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- ÚJ Gigabyte G6X 9MG 2024 - 16"WUXGA 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 2 év gari
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehet
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen