Hirdetés
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Mostanra szedtem össze magamat 4 óta. Kezd hatni a kávé.. Tegnap valami iszonyatosan elfáradtam. Biztosan az a piszok meleg lehetett az oka ami egész nap fogyasztotta az energiánkat. Mára már jobb időt mondanak. Remélem ez nem abból fog állni hogy szarrá ázunk...
Egészen jól haladtunk. Felállt a külső oszlopsor és a szarufák nagy részét is leszabtuk. Ma befejezzük a szarufázást és megállunk. A két tető közötti részt a kőműveseknek be kell vakolni és le kell színezni. Addig visszaugrunk a másik tetőhöz lambériázni. Még jó hogy több lábon állunk mert ilyenkor üldögélhetnénk itthon. Még van eg apróbb munkánk amit meg kell csinálnunk és utána belevágunk egy iszonyatosan elhuzódó ámde gyönyörű munkába. Egy újkori kastély szerű épület tetőjébe kezdünk bele. Na ott elleszünk pár hónapig.Majd utána ha minden igaz egy másik műemlék épület tetőjébe kezdhetünk feltéve ha megoldják a pénzkérdést mert 60 napra utalnának ami nálunk egyenlő az éhhalállal..Közben is akadnak kisebb tetők amiket meg kell csinálnunk úgyhogy nem fogunk unatkozni..
Tegnap be sem kapcsoltam a nagy gépemet. Most olvasom hogy kikapcsolt HT.-vel jobban mennek a játékok. És úgy adott feszel esetleg többet is megy a procim. Hmmm. Már látom hogy hétvégén ezt fogom tesztelni. Bár nem biztos hogy így is fogom használni mert olyan jól néz ki a feladatkezelőben a 8 "mag"..A coj-t is kellene nyomnom picit. Jó volna ha a vga árak picit esnének még és akkor vennék még egy gigás 4870-et . Kíváncsi vagyok a CF.-re.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen