- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Időben ébredve egy cseppet sem vagyok fáradt. Mondjuk lehet ennek az is az oka hogy tegnap itthon pihiztem. Mondjuk a reggel elég húzós volt mert mami rosszul volt és be kellett vinnem az ügyeletre. Szédült és hányt. Fejfájás is gyötörte. Picit megijedtem. Vagyis nagyon..Az a fajta ember vagyok aki az ilyen esetekben azonnal pánikba esik. Persze csak ketten voltunk idehaza. Gyerekek mamánál töltik a hosszú hétvégét. A második otthonuk az. Imádják a nagymamát és a sógornőmet. Szerencsére mamit helyre rázta egy injekció mix. ettől mondjuk szinte egész délelőtt aludt.
Én amíg mami aludt a gépet rendezgettem unalmamban. Feldobtam a win7-et és megnéztem. Azonnal látható hogy a zéro angol nyelvtudásom itt óriási hátrányt fog jelenteni. Gyorsaságban nem tudok nyilatkozni hogy áll mert én az összes rendszeremre vigyázok így sokáig kitartanak és nem lassulnak be. Mondjuk csak percekre néztem rá egyelőre mert szoftver ügyileg nem készültem rá fel rendesen. Még egy vírusirtót sem töltöttem le hozzá.
Délben kimentünk a manókhoz és Zsani boldogan újságolta hogy megellett az anyacica. 3 újabb cicussal bővült a csapat. 2 fekete és egy fekete-fehér foltos.Hurrá! Mama nagyon "örül" és mi is osztozunk az "örömében" Persze a gyerekek nagyon örülnek neki..
Ma lustizást folytatjuk. Esetleg ha jobban lesz mami akkor elmegyünk valamerre. Ezt még majd meglátjuk..
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest