Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Időben ébredve egy cseppet sem vagyok fáradt. Mondjuk lehet ennek az is az oka hogy tegnap itthon pihiztem. Mondjuk a reggel elég húzós volt mert mami rosszul volt és be kellett vinnem az ügyeletre. Szédült és hányt. Fejfájás is gyötörte. Picit megijedtem. Vagyis nagyon..Az a fajta ember vagyok aki az ilyen esetekben azonnal pánikba esik. Persze csak ketten voltunk idehaza. Gyerekek mamánál töltik a hosszú hétvégét. A második otthonuk az. Imádják a nagymamát és a sógornőmet. Szerencsére mamit helyre rázta egy injekció mix. ettől mondjuk szinte egész délelőtt aludt.
Én amíg mami aludt a gépet rendezgettem unalmamban. Feldobtam a win7-et és megnéztem. Azonnal látható hogy a zéro angol nyelvtudásom itt óriási hátrányt fog jelenteni. Gyorsaságban nem tudok nyilatkozni hogy áll mert én az összes rendszeremre vigyázok így sokáig kitartanak és nem lassulnak be. Mondjuk csak percekre néztem rá egyelőre mert szoftver ügyileg nem készültem rá fel rendesen. Még egy vírusirtót sem töltöttem le hozzá.
Délben kimentünk a manókhoz és Zsani boldogan újságolta hogy megellett az anyacica. 3 újabb cicussal bővült a csapat. 2 fekete és egy fekete-fehér foltos.Hurrá! Mama nagyon "örül" és mi is osztozunk az "örömében" Persze a gyerekek nagyon örülnek neki..
Ma lustizást folytatjuk. Esetleg ha jobban lesz mami akkor elmegyünk valamerre. Ezt még majd meglátjuk..
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini PC
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest