Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Időben ébredve egy cseppet sem vagyok fáradt. Mondjuk lehet ennek az is az oka hogy tegnap itthon pihiztem. Mondjuk a reggel elég húzós volt mert mami rosszul volt és be kellett vinnem az ügyeletre. Szédült és hányt. Fejfájás is gyötörte. Picit megijedtem. Vagyis nagyon..Az a fajta ember vagyok aki az ilyen esetekben azonnal pánikba esik. Persze csak ketten voltunk idehaza. Gyerekek mamánál töltik a hosszú hétvégét. A második otthonuk az. Imádják a nagymamát és a sógornőmet. Szerencsére mamit helyre rázta egy injekció mix. ettől mondjuk szinte egész délelőtt aludt.
    Én amíg mami aludt a gépet rendezgettem unalmamban. Feldobtam a win7-et és megnéztem. Azonnal látható hogy a zéro angol nyelvtudásom itt óriási hátrányt fog jelenteni. Gyorsaságban nem tudok nyilatkozni hogy áll mert én az összes rendszeremre vigyázok így sokáig kitartanak és nem lassulnak be. Mondjuk csak percekre néztem rá egyelőre mert szoftver ügyileg nem készültem rá fel rendesen. Még egy vírusirtót sem töltöttem le hozzá.
    Délben kimentünk a manókhoz és Zsani boldogan újságolta hogy megellett az anyacica. 3 újabb cicussal bővült a csapat. 2 fekete és egy fekete-fehér foltos.Hurrá! Mama nagyon "örül" és mi is osztozunk az "örömében" Persze a gyerekek nagyon örülnek neki..
    Ma lustizást folytatjuk. Esetleg ha jobban lesz mami akkor elmegyünk valamerre. Ezt még majd meglátjuk..
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák