Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma már 3 órakor felébredtem. Mivel lusta voltam felkelni ezért inkább néztem a tévét. A discovery-n néztem az újáépítők végét és a túlélőket.(vagy mi a bánatot) Most épp az elit alakulat megy a hátam mögött.
    Tegnap nyugis napunk volt. Beszereztük a szigeteléshez szükséges anyagot és lepakoltunk a padlásról. Még egy jókora darabra be is raktuk a szigetelést. Nagyon utálatos egy meló ezzel a kőzetgyapottal dolgozni. Ez velemivel jobb már mint amilyen régen volt. Ez kevésbé bök (állítólag). A múlt hetünket is kifizették így nyugodtabb vagyok. A számláimat kifizettem és talán tudok picit spórolgatni is a következő gépre. :D
    Ma egyedül fogok menni mert Zolinak dolga van. Valami családi ügy. Befejezem a szigetelést és elkezdem felcsavarozni a lécvázat amire majd a szigetelésvédő OSB lapokat fogjuk rögzíteni.Nem egy nagy munka de meg kell csinálnunk még a héten mert utána belekezdünk egy tetőbe és ki tudja mikor tudnánk ezt is elvégezni. Vannak még ilyen apróbb munkák amit be kell szorítanunk a nagyobb munkák közé.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák