Hirdetés
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nyúzott ébredésen estem át. Itt ott elfeküdtem az izmaimat így nehezebb volt kikászálódnom az ágyikómból. Úgy érzem most már minden rendben van.
Tegnap több helyen is dolgoztunk egy kicsit. Reggel legyártottunk két romonádot a kőműveseknek hogy tudják rakni az íves ablakokat sablonról utána pedig átugrottunk befejezni a koszorú zsaluzást és segítettünk bebetonozni. Majd a nap lezárásaként egy harmadik helyen egy kis nyaralót kezdtünk el bontani aminek a helyén egy teljesen új épület lesz. Ma remélem csak a bontásnál fogunk foglalatoskodni. Nem szeretem ezt a lotifuti napokat.A stihl-nek szerencsére csak a szokásos kábelmegtöréses baja volt így azt hamar meg tudtuk javítani. Nem szeretném ha úgy tünne hogy milyen sz@r gépek ezek és ráadásul milyen drágák. Iszonyat mit kapnak ezek a gépek tőlünk. Cseppet sem kimélő üzemmódban vannak használva...
Tegnapelőtt vetettem mamival egy olcsó új egeret és egy hagyományos billt. Így most a nagy gépen egy rendes klatyogós bill. teszi a dolgát és a régi egerem. Szerettem volna az új egeret rákötni de kiderült hogy a görgője pompázatos kéken világít amit a giga lap jóvoltából nem hajlandó még a gép kikapcsolt állapotában sem abba hagyni amivel éjjel bevilágítja az egész szobát. Szerencsére a fadobozkára kötve elalszik ha a gép nem üzemel.Ide pont ez kell. Így legalább tudja az ember hogy megy a gép ha világít a görgő.
Sajnos újra kísértésbe estem..Nagyon jó áron van most egy eladó G31-es alaplap...Hmm. Mi lenne ha valahogy megkaparintanám titokban. Hmmm? abba most csak egy proci és 1 giga ramot beleszereznék véletlenül, és sutyiban kicserélném a fadobozkában lévő lapra. Ezt a tervemet csiszolnom kell még. Remélem elviszik a lapot ezáltal megmentve engem az elcsábulástól. De ha mégsem akkor kénytelen leszek megvenni. Na jó. Kap pár napot az eladásra. Esetleg csak annyit megkérdezek az eladótól hogy van e rá jelentkező...
Szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen