Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 22 millió Galaxy S25-tel indíthat a Samsung
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma hulla fáradtan ébredtem.Tegnap este sokáig szereltem az új gépet és magamhoz képest későn kerültem ágyba. Most már úgy néz ki rendbe van minden. Megvettem hozzá a memokat is így már végleges formájában dolgozhat . Az NB.-re még tettem egy halk 6 centis ventit hogy ne forrósodjon át így a hőfokok normalizálódtak. Ma még finomhangolom a tuningot és kész. Délelőtt a sógornőm gépét újítom fel a gyerekek volt gépéből. Vagyis egy az egyben átszerelem a gyerekek volt gépét az ő gépe helyére. Szóval mégsem lett 3 gépünk és a sogórnőméknek sem lett 2. Mindenhol letiltottak. Még ilyet ..:?
Amúgy tegnap bedobtuk hátra a maradék 2 ablakot és zsinelyeztünk. Maradt még egy kevés hétfőre is de az már nem olyan sok.
Ma gépezés és pihi.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- ÚJ Gigabyte G6X 9MG 2024 - 16"WUXGA 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 2 év gari
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehet
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ MSI Cyborg 14 A13VF - 14" WUXGA - i7-13620H - 144Hz - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2+év garancia
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest