Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nagyon nehezen szakadtam ma el az ágytól. Valami tavaszi fáradtság rohant meg és nehéz volt felkelnem emiatt. Most hogy már talpon vagyok már semmi probléma nincs csak eddig volt nehéz eljutni.
Tegnap szinte semmit nem dolgoztunk mert nem jött meg az ablak németországból. Szinte sejtettem hogy ez lesz! Azért egy állványt építettünk az első oldalra de ez édeskevés teljesítmény volt. A tulajdonos néni is lent volt és megnézte hogy állunk. Szerencsére elégedett volt az eddig elkészültekkel. Így máris nyugodtabban folytatjuk a munkát.
Mivel össze kuporgattam egykis dugipénzt elkezdtem tervezgetni egy újabb gép építését. Lecserélhetném a vga-mat is egy jobbra de inkább építek egy új gépet. Semmi extra csak egy G31-es giga lap egy kis 2 magos procival és 2 giga rammal. Azt tervezem hogy csinálok egy fa dobozt neki ami ilyen fekvő ház jellegű és abba fogom beleépíteni. Ha minden jól megy akkor jövő héten össze szedem hozzá a cuccokat. Ez persze még csak terv de abból a komolyabb..
A netem megint tetű lassu. Felhívtuk tegnap az illetékest és azt mondták utána fognak nézni. Reménykedem hogy mihamarabb megoldják....
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen