Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Hirdetés
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap kicsit építettem és bontottam. Megjött a cserép ami 27 raklapon érkezett. Most tele lett az udvar és mindenhol az van. Remélem ma be tudom fóliázni és lécezni ezt a felét és akkor nagyjából kész lesz a garázs.
Tegnap megérkezett az új szerzeményem. Hozzájutottam jó áron egy újszerű Makita 5103R-hez. Ez egy 100mm átérő körfűrész. Van már régóta egy 5104s is ami ugyanennek a továbbfejlesztett változata de annyira jó árban volt hogy nem volt szívem ott hagyni. Tartaléknak jó lesz.
A héten csak pénteken tud segíteni a tulajdonos addig ki kell húznom. Elvileg jövő héttől lesz segítségem de nem akarom elkiabálni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen