Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap délelőtt árajánlatokat számoltam faanyag szükséglettel. Délután elmentünk mekizni ahol meglepődve láttuk hogy 200ft a wc használat. Szóval ott voltunk 5-en (Adri nem jött mert lebetegedett) És a 13 110 ft kifizetett összegbe nem fér bele a budi. Apró könnyítés hogy ha előbb elmész mint rendelnél és fizetnél akkor le tudod vonatni a végösszegből. Vagy ha aznap visszamész még egyszer enni akkor is levonathatod.
Onnan elmentünk apámhoz halászlevet vittünk és unokázott. Mostanában ritkábban jönnek a gyerekek mert állandóan kukacosak lesznek.
Ma megyek gipszkartonozni. Egy dobozt csinálok a nappaliba a szpotoknak ott ahol decemberben készítettem a plafont. Letudom és a festő ezt a részt is be tudja fejezni.
Sok lenne a 4 nap itthon állás mikor a munkák pedig gyűlnek.
Azon gondolkodtam hogy kellene készítenem egy saját házilagos felvonót. Aminek a vázát meg szerettem volna venni visszalépett az üzlettől. Vannak terveim amit meg kellene beszélnem egy lakatossal hogy készítsennekem egy kocsit ami a létrán fut amit fából készítenék. Tudom kicsit vad az elképzelés de nagy segítség lenne.
Szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EAFC 25
- Sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft