Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőtt árajánlatokat számoltam faanyag szükséglettel. Délután elmentünk mekizni ahol meglepődve láttuk hogy 200ft a wc használat. Szóval ott voltunk 5-en (Adri nem jött mert lebetegedett) És a 13 110 ft kifizetett összegbe nem fér bele a budi. :((( Apró könnyítés hogy ha előbb elmész mint rendelnél és fizetnél akkor le tudod vonatni a végösszegből. Vagy ha aznap visszamész még egyszer enni akkor is levonathatod.
    Onnan elmentünk apámhoz halászlevet vittünk és unokázott. Mostanában ritkábban jönnek a gyerekek mert állandóan kukacosak lesznek.
    Ma megyek gipszkartonozni. Egy dobozt csinálok a nappaliba a szpotoknak ott ahol decemberben készítettem a plafont. Letudom és a festő ezt a részt is be tudja fejezni.
    Sok lenne a 4 nap itthon állás mikor a munkák pedig gyűlnek.
    Azon gondolkodtam hogy kellene készítenem egy saját házilagos felvonót. Aminek a vázát meg szerettem volna venni visszalépett az üzlettől. Vannak terveim amit meg kellene beszélnem egy lakatossal hogy készítsennekem egy kocsit ami a létrán fut amit fából készítenék. Tudom kicsit vad az elképzelés de nagy segítség lenne.
    Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák