Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap észvesztő időjárás volt. :Y Az még annyira nem is érdekes hogy néha hóvihar volt, de az a piszok orkán erejű szél közben! :W Nyomnom kell mert nagyon el vagyok maradva. A tegnapi nap a múlt hét csütörtöki volt. Felrakosgattam a talpszelement körbe és ma már rakom rá a gerendázatot. Ha vissza akarok valamennyit hozni az elveszett időből ma azzal végeznem kell. Nem egyszerű így egyedül de nem lehetetlen. Már egészen megszoktam hogy magányosan dolgozok. Ez nem azt jelenti hogy így fog maradni mert jövő hétre akarok hívni egy segítséget a szerkezetépítéshez. Majd alakul.
    Ma megy CT.-re szerelmem Boldival. Megpróbálják kideríteni hol lehet az a szűkület ami az áramlási sebesség növekedését okozza. Valahol a tüdőben van. Vagyis erre utal minden jel. Remélem hogy katéteresen orvosolható lesz ez a probléma. Persze hiába nem vitte oviba múlt hét óta szerelmem itthon is megfázott és kicsit köhög. Remélem nem befolyásolja a vizsgálat elvégzését. Ha éber állapotban el tudják végezni akkor azonnal jöhet haza. Ha bódítani kell akkor viszont bent kell maradni valameddig.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák