Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap ráment a délelőttöm az autószerelésre. Igazából sok időt az vitt el hogy pl. megkeressem a nagy csapágylehúzómat, vagy mivel nem találtam a hosszú 17.-es krovafejemet elmenjek és vegyek egyet. Magában a művelet 3 órás volt a 2 oldalon összesen. [kép] A bal oldalon szükség volt egy kis flexelésre mert egyszerűen nincs perem amiben megkapaszkodhatna a lehúzó. Nyilván ha lenne tányéros akkor nem kellene vágni. [kép] A jobb oldalit cseréltem először ami simán lejött mert az agy lehúzása közben előrébb csúszott az alsó gyűrű is amit utána meg tudtam fogni a lehúzóval. Sajnos ezen az oldalon még leszereltem a féknyereg tartó konzolt pedig nem kellett volna mert ki lehet bújtatni a féktárcsát. Ezzel elveszítettem fél órát ami tömény szenvedés volt.
[kép] Az új alkatrész FAG.-ot vettem hogy sokáig bírja.
[kép]
65e volt az anyag és vettem még egy 30-as 12 szögű kulcsot a tengelyvég anyához. A többi cuccom volt. Most végre csend van.
A bal oldali csapágyban összetört golyók voltak amik a fülsüketítő búgást adták.
Délután már csak pihengettem.
Ma reggel szokásos vasárnapi menetrend. Ebéd után bemegyünk a gyerekekkel egy nagy játszótérre kicsit és ezzel el is megy a nap.
Szép napot mindnekinek.
Aktív témák
- Konteó topic
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- FOTÓS beárazás
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen