Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel bementünk vásárolni szerelmemmel és elugrottunk a szemüvegéért. Hazafelé lőtt egy képet a lámpánál... [kép] Még felvettük Csillagot ami szép lett de túlzóak voltak az elvárásaim. Szerettem volna ha újszerű lesz de akkor az egészet le kellett volna festeni annyit pedig nyilván nem ér az autó. Be kellett érni annyival hogy nincs rozsda és nincsenek kavicsfelverődések. A műanyagok viszont maradtak gyári fényezéssel hol nagyobb hol kisebb felverődéses pöttyökkel. A szerelő azt mondta valami nincs rendben a bal oldali gólyalábbal és be is jelentkeztünk egy újabb szerelőhöz aki remélem nem vág át minket. Képet nem készítettem mert tiszta por és azt mondták hogy még ne mossuk le mert nagyon friss a festés.
    A napsütésben lementünk a gyerekekkel játszóra kicsit görkorizni hogy fáradjanak és ne a telefont nyomkodják.
    Délután jó volt az időmérő. Elég szorosnak tűnik a mezőny és jó futam ígérkezik mára.
    Ma apámnál kezdek és onnan mise. Jövök haza és tulajdonképpen nem sok tennivalóm van mára.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák