Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőtt nagy pakolgatás volt a pincében. 6db. rossz akkut vittem el a MÉH.-be 79,5 kiló súlyban. 180ft.-ot adtak kilójáért ami egy elég gyászos összeg ahhoz képest hogy neten 260.-ért néztem. Ez legalább helyben van még ha buktam is vagy 6 ezret a bizniszen.
    Mondanám hogy rend lett de inkább csak átláthatóbb lett és még egy kis plusz helyem is keletkezett ahová valszeg majd ezek után leszórom a továbbiakban a cuccokat amit lusta leszek a helyére elpakolni.
    Délután elmentem megnézni azt a gyalázatos tetőfelújítást ahol biztosan lesz pár könnycsepp ami legördül az arcomon miközben csinálom és nem az örömtől lesz. Tavaly ősz óta halogatom és nincs mit tenni mennem kell. Lehet ez után a garázstető után átrágom magamat majd rajta mielőtt visszamegyek csinálni a magas tetőt. Majd alakul.
    Két hete voltunk apámnál és sajnos Boldi és Sári is férges lett ismét. :( Biztos hogy apámnál kapták el mert Boldi nem volt oviban és ott kutyáztak. Hiába visszük a féreghajtót mert vagy nem adja be az öreg neki vagy nem tudom mi van. Öröm és boldogság...
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák