Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Totál hulla vagyok. Tegnap túlhajtottam magamat és nem aludtam jól. Mindenképpen be akartam fejezni a munkát és elköltözni ezért tovább kellett maradnom. Szerintem iszonyatosan néz ki de a megrendelő el van ájulva hogy milyen jól kitalálta. [kép]
    [kép] Olyan mint egy régi ABC. Ízléseken nem lehet vitatkozni.
    Babonából nem jegyeztem le hogy tegnap volt Boldinak a Ped.szakszolgálati felülvizsgálata. Kaptunk max. fél évet hogy a kis kukacosunk bizonyíthasson egy kis létszámú rendes iskolában. Mivel halmozottan SNI.-s ezért azonnal betették volna egy "olyan" iskolába. Felhívták a döntés előtt az iskola igazgatóját a szolgálattól hogy bevállalják e Boldit azzal a kitétellel hogy fél éven belül bármikor eltanácsolhatják onnan. Mivel mi már voltunk ott megbeszélni ezt az igazgatónővel ezért nem érte váratlanul. Várják szeretettel a kis kukiborsónkat. HA pedig túl nagy falat számára akkor belátjuk hogy más fajta iskolába kell mennie. Azt fontolgatjuk hogy Kati osztályfőnökét aki el fogja hagyni a pályát heti pár alkalommal délutánonként fel fogjuk fogadni hogy segítsen neki a tanulásban. mAjd a sors alakítja az életét és ezzel a miénket is. Ami az erőnkből telik meg fogjuk adni neki.
    MA nem dolgozok mert Sárit visszük ortopédiára Fehérvárra. Gerincferdülés gyanú és lúdtalp. Csak hogy ne unatkozzunk. Valamit számolnom kell a szombaton megnézett munkára is mert várják az ajánlatot hogy el tudjam kezdeni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák