Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Igen fürge VA panelt kapott az MSI új, MAG szériás monitora
ph Az ívelt kivitelű modell jó kontrasztot, továbbá színeket ígér, és egyszerre két jelforrásból jeleníthet meg képet.
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!Már ezer lekérdezése volt az igazán eseménytelen életemnek.Hát nem is tudom mit mondjak erre!Belekezdtem ebbe a blogba és nem tudtam irni foogom e egyáltalán.Ahogy nézem semmi naplo formája nincs.Ez inkább amolyan hirmondó.Ez történt tegnap velem.De közben köszönök és ami bennem van amit másokkal szeretnék közölni azt is leirom.Tehát ez a kesze kusza napló.
Tegnap nagyon jól viseltük a 7m3 fa felcincálását a dombra.Holnap reggel érkezik a 15x20-as 8m-es födémgerenda.Friss vágás!!!ÁÁÁÁ!!!Na ott fogunk besz@rni.
Ma már elkezdjük a tetőő készitését.Tegnap az elektromos stihl-em kapott egy uj láncot.Megérdemelte.Vagyis muszáj volt venni már rá mert teljesen le volt harcolva.Persze pénzünk alig,de ez kötelező volt.Remélem ma kapunk pénzt.....remélem...
Szép napot mindenknek!
Üdvözlöm az ezredik olvasómat!Ha esetleg biztsra tudja hogy igenis én voltam az ezredik lekérdező az dobna egy privit hogy én voltam az ezredik?Köszönöm!
Figyeljünk a csajokra!Nincs annál jobban kfizetödő érzelmileg ha érzi az életünk párja vagy a befüzendő csaj, hogy odafigyelsz rá.Igy sokkal fontosabbnak érzi magát számodra.De ze igy is llegyen!!!Ne csak szexuális érdekeid vezéreljenek!!!!
Csók a csajoknak!!!
Aktív témák
- ROG Strix G531GU 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen