Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nem is tudom hol kezdjem a tegnapi napot. Délelőtt megcsinltam a tetőerősitést és délre pedig odamentünk a garázshoz.A figura halkszóval elmondta mit kér még tőlünk hogy fejezzük be és azt meg is csináltuk.Sőőt.Azzal végeztünk már 2 körül és csináltunk egy teljes munkaidőt.Negyed 6-ig ami belefért azt megcsináltuk.Mivel elöző este a fenyegetőzések után azt mondta hogy itt elege volt az egészből és fel is ut le is ut ezért megprobáltuk olyan állapotba hozni az egészet hogy az utánunk jövő embereknek semmi dolga ne legyen.Ne keljen semmit kitalálni csak lécezni.Ezt látva a faszi már megbánta hogy kiadta az utunkat de nem volt mit tennie.Ha megkér hogy folytassuk akkor sem tettük volna meg.Olyan fagyos volt a légkör hogy az eszméletlen.És az én gyomrom sem veszi be hoogy mindenféle perrel fenyegetőznek holott nem is én vállaltam a munkát és mi a megbeszéltekhez tartottuk magunkat.A lényeg az hogy a munkát ugy hagyuk ott hogy 80%-ban kész és bárki tudja folytatni mert nem kell gondolkoznia mit is csinááljon.A pénznek a felét megkaptuk de lesz@rom.Örülök hogy tulléptünk rajta.Ez a "kellemes" munka segitett lefogyni 76 kilo alá.Pontosan 75,7 a sulyom.LAasan fékeznem kellene.De nem fog menni mivel ma hová kell mennem?!?! Sóskút(!) Na a másik munkahely ami égeti rajtam a zsírt....
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák