Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Xiaomi 12T - egytucat
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Igen fürge VA panelt kapott az MSI új, MAG szériás monitora
ph Az ívelt kivitelű modell jó kontrasztot, továbbá színeket ígér, és egyszerre két jelforrásból jeleníthet meg képet.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma picit érdekesen ébredtem.Hajnali 3.18-kor megébredtem és ránéztem az órára.Majd 4-kor csörgött és lenyomtam.Nem aludtam a 2 időpont között de olyan volt mintha egy pillanat telt vlna el.Majd ujabb pillanat és már 4.28 volt.Akkor keltem fel.Hmm.Érdekes.
Nem vagyok igazán fáradt mert korán feküdtem de valahogy kezdek kiégni.A súlyomat nagy nehézségek árán tudom csak 77 kiló felett tartani. 78-at a mérlegen talán másfél hete láttam amikor annyira bezabáltam.79-et meg nem is tudom...
Tegnap be kellett tennem 4 tetőablakot.abbol 2nagyobb össze volt sorolva ,volt egy kisebb és volt egy sima tetőablak ami bevilágitásra szolgál csak.Elég korán végeztünk vele igy szinte az egész délutánom szabad volt.A gépet rendezgettem.Kicsit szét van szoródva.
Ma visszatérek a javitásomhoz.Már egész jol alakulgatok vele.Igy egyedül egy segédmunkással kicsit lassabban haladok de jelen pillanatban ez most nem izgat.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Politika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Steam topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen