Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
Hirdetés
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap nem haladtam tul látványosan.Betettem a vápapallókat és léceztem egy keveset.Mivel ez a tetőtoldás kettő manzardtető nem egy szinten való találkozása ezért a vápában van 2 törés, szóval volt mit egerészni..Ma mindenképpen ezeket a síkokat be kell léceznem mert holnap jön a bádogos betenni a vápalemezt és a kéményszegélyt.Az is elég fini volt hogy a kémény is benne van a vápában.A bádogos vakarozhat rendesen hogyan tegye vizhatlanná.
Ha ma nem is fejezem be teljesen a lécezést szerintem holnap is inkább itt maradok mert az a munka amit el kell kezdeni ugyis azzal indul hogy anyagot kell válogatni és átméregetni mident.Ehhez pedig elegen lesznek ketten.
Majd meglátjuk.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- ROG Strix G531GU 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen