Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Kicsit viharverten ébredtem ma reggel.Az estém kicsit zűrös volt mert itt volt az egyk haverom és eléggé későn ment el.Ilyenkor felborul az egész esti programom és ezt nem szeretem.Utána már kapkodva fürdettem a gyerekeket és gyors vacsi után irány az ágy.A lefekvés előtti netezésemnek lőttek.Éppcsak egy percre néztem be és semmi több.
A javitásos munkával egészen jol haladok.Kaptam magam mellé egy segédmunkást és azzal csinálgatom.Sajnos ma egy másik embert tesznek mellém mert a tegnapi ma fogászatra megy.Én ugy számolom hogy talán holnap estére befejezem a szerkezetet és csütörtökön belécezem.Pénteken már nekiállunk egy 3. munkának.Azt leszünk kénytelenek csinálni péntek-szombat-vasárnap.
Muszáj most többet dolgozni amig van munka.Ráadásul 2-3 hét mulva kezdeni kell egyujabb tetőt.Azt még nem tudom hogyan de el kellene kezdenünk.
Majd alakulnak a dolgok.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen