Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo Az ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt majd a végére hagyom.Ez az...
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap a későbbi misére mentem mert a család így könnyebben elindult. Amíg én elvoltam a templomban addig ők papáztak. Hazaférve észrevettem hogy leeresztett a bal hátsó kerék. Kivittem a kompresszort és felfújattam erre előjött két dudor Le is szedtem és ez bizony cserés lesz. Még jó hogy van rá egy év kátyúgarancia. Nincs egy hete hogy feltették újonnan. Az hogy minden hétre jut valami valamelyik autóval?!
Most azon az oldalon kénytelen voltam visszatenni egy nyári gumisat mert ezzel azért nem járkálunk. Ma kell az autó mert megy szerelmem Boldival a kórházba szívdoktornőhöz kontrollra.
Délután beépítettem Masniba az új generátort ami szerencsére rendben üzemel. Gyakorlatilag el is ment a nap.
Ma folytatjuk a tető. Emberem jobban lett de azért megtartom tőle a 2 lépés távolságot és veszek maszkot amikor a kocsiban lesz ő is. Lehet csak azért jön el dolgozni mert különben éhen halna és nagyjából leszarja a covidot.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 65QNED813RE / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen