Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Új előzetesen a The First Berserker: Khazan
gp Hamarosan indul a zárt béta, amelyre még mindig lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap egyedül dolgoztam mert az emberem belázasodott. Mondtam neki hogy kérjen COVID tesztet de annyira azért nem reagál gyorsan a rendszer hogy azonnal teszteljék is. Délben beszéltünk akkor épp nem volt lázas. Majd ma este beszélünk. Ha pozitív lesz akkor mint kontakt személy én is karanténba kényszerülök. REMEK!
Egerésztem kicsit és beépítettem a maradék két élt és egy vápát majd egy kis szarufázást is csináltam. Egymás mellett 4 tetőt kellene készítenem amiből egyel elkészültem és most csinálom a másodikat. A 4.-nek pedig nekiállt egy építőipari szégyenfalas team. Még az is lehet hogy ők fogják befejezni az én megkezdett tetőmet is. No comment.
Hazafelé beugrottam megnézni a következő munkámat aminek egy hét múlva kell nekiállnom. A generátort is meghozta szerelmem.
Ma közösen megyünk apámhoz és amíg misén leszek a gyerekek kicsit papáznak. 2 hete nem látta őket az öreg.
hazaérve én még beszerelem a generátort masniba hogy tudjon szerelmem vele menni. Tegnap reggel úgy befagyott körbe Tálti ajtajai hogy kénytelen volt Csillaggal menni. Még jó hogy van 4 autónk amiből 1-2 mindig rossz. Szerdán megy olajcserére és téli átnézésre Csillag.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háború Izraelben
- Szólánc.
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen