Hirdetés
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Szivárognak már az Arrow Lake mérések
ph Előkerült például egy szám a Core Ultra 7 265KF teljesítményéről V-Ray alatt, ami kissé csalódást keltő.
-
NanoApostle teszt
gp Az akciójátékok szinte elengedhetetlen részei a főgonoszok: de mi van akkor, ha szinte csak belőlük áll a játék? Megnéztük, hogy mit tud a NanoApostle, ami pörgős boss rush élménnyel kecsegtetett.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap tulsokmindenhez nem volt kedvem ezért csak simán csak egy szögmásolot készitettem magamnak.(sáskalábat)Mivel ma külön megyünk Zolival igy kell fejenként a 2-2 és csak 3db. van összesen.Ezért kényszerültem rá hoogy készitsek egyet.Ma ők folytatják a sógorával a körivet én meg csinálom a megkezdett javitást.
Tegnap délután leruccantunk a móri bornapokra.Zoli megvendégelt egy deci borra amit alig tudtam meginni.Nem vagyok egy nagy borivó.Sőőőt.Nem szeretem a bort.Azérthogy meg ne sértsem letuszkoltam.Tulajdonképpen a zárófelvonulásra értünk oda.Azt megnéztük majd szétnéztünk még a kirakodó vásárban.Mindenki kapott valami kis vásárfiát.Imrus pisztolyokat, Zsani plüssállatokat, mami egy western kalapot, én pedig táltiba vettem egy "Ne DUDÁLJ!Most is tövig nyomom"-táblát.Mire nagynehezen végigjártuk indulhattnk is haza mert mami ment éjszakára dolgozni.
Nagyjábol ennyi volt a nagykiruccanásunk.
Azt efelejtettem dokumentálni hogy szombaton kicserélték a beltérinket igy ujra van tévénk.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen