Hirdetés

Hirdetés

• Retro Kocka Kuckó 2024

lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

• Szivárognak már az Arrow Lake mérések

ph Előkerült például egy szám a Core Ultra 7 265KF teljesítményéről V-Ray alatt, ami kissé csalódást keltő.

• NanoApostle teszt

gp Az akciójátékok szinte elengedhetetlen részei a főgonoszok: de mi van akkor, ha szinte csak belőlük áll a játék? Megnéztük, hogy mit tud a NanoApostle, ami pörgős boss rush élménnyel kecsegtetett.

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap tulsokmindenhez nem volt kedvem ezért csak simán csak egy szögmásolot készitettem magamnak.(sáskalábat)Mivel ma külön megyünk Zolival igy kell fejenként a 2-2 és csak 3db. van összesen.Ezért kényszerültem rá hoogy készitsek egyet.Ma ők folytatják a sógorával a körivet én meg csinálom a megkezdett javitást.
    Tegnap délután leruccantunk a móri bornapokra.Zoli megvendégelt egy deci borra amit alig tudtam meginni.Nem vagyok egy nagy borivó.Sőőőt.Nem szeretem a bort.Azérthogy meg ne sértsem letuszkoltam.Tulajdonképpen a zárófelvonulásra értünk oda.Azt megnéztük majd szétnéztünk még a kirakodó vásárban.Mindenki kapott valami kis vásárfiát.Imrus pisztolyokat, Zsani plüssállatokat, mami egy western kalapot, én pedig táltiba vettem egy "Ne DUDÁLJ!Most is tövig nyomom"-táblát.Mire nagynehezen végigjártuk indulhattnk is haza mert mami ment éjszakára dolgozni.
    Nagyjábol ennyi volt a nagykiruccanásunk.
    Azt efelejtettem dokumentálni hogy szombaton kicserélték a beltérinket igy ujra van tévénk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák