Hirdetés
- iPhone topik
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap befejeztük a ragalja dobozolását. Ma nem dolgozunk és végre pihenhetek kicsit. Azért délelőtt átszerelem a téli kerekeket Röfire.
Tegnap reggel telefonon beszéltem a félbehagyott tetős vállalkozóval aki azt mondta hogy keres más ácsot mert ez így neki nem jó. Én meg azt mondtam hogy nekem az nem jó hogy nem fizet ezért máshol is munkát kell vállalnom hogy megéljek. Majd a sors eldönti mi legyen. Ha mással fejezteti be a munkát akkor egy szép nagy buktát kell benyelnem. Ennyi....itt álltunk meg Bárki folytatja már könnyű dolga lesz mert a fő szerkezeti elemeket kell csak követnie és összeáll a tető. Mondjuk megnézném azt a brigádot akinek nem lesz gyanús hogy miért maradt így félbe a tető. Azt nem mondhatja hogy azért küldött el mert szar munkát végeztünk. majd alakul.
Munka van máshol is. Hétfő-kedden ragalját lambériázunk Velencén és az unokatesómékhoz is mehetünk tetőt készíteni. Szerencsére ezen a részen akad mit csinálni.
Szép napot mindenkinek.szerk. Úgy látom ezt a képet már 1x feltöltöttem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
- AMD Ryzen 3 3200G // 4C/4T // 4GHz // AMD RX Vega 8 (4K RDY) // AM4+Box // -25 ezer újonnan jelenleg
- 2db WD Black 2TB 64mb cache 100/100, 100/99
- Lenovo Thinkpad T495,14",FHD,IPS,Ryzen PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen