Hirdetés
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Most reggel ülünk a konyhában és csörög a telefonom. A nagynéném hívott hogy most rohan apámhoz mert rosszul lett és viszik be a kórházba. Majd hív mi a probléma. Nem kap levegőt vagy valami ilyesmi. "Jól" kezdődik ez a hét.... Még tegnap reggel beszéltem vele és kutya baja nem volt amikor az ellátmányt bevittem neki. Érthetetlen.
Tegnap mise és apám után hazajöttem és reggeli után elmentem megnézni egy munkát aminek egy részét a héten le kell zavarni. Sőt! Ma már mennem kell oda csavart ragasztani a falba munka után.
Még egy bátor lépést tettem ebéd előtt. Csillagnak a pótkerekét megpróbáltam leszerelni. Egy csörlős megoldással van rögzítve a kocsi aljához, amit tekerve le lehet engedni a földre a kereket. Ez eddig szép és jó, de a csörlő megakadt kb. 5cm leengedés után és utána se fel, se le. Vért izzadva tudtam leengedni és le kellett szerelnem az egészet mert teljesen tönkre ment. DOT szerint egy 2004.42.heti gumi van a felnin . Lehet hogy még soha senki nem akarta leszedni?! Ezt a tényt erősítheti az is hogy alvázvédővel szépen körbe volt festve a kerék, csak épp alatta nem. Szétszedem és megpróbálom megjavítani mert a cseredarab 77e. ft amit azért neeeeee... Tulajdonképpen a felniméret és a gumiméret miatt álltam neki ennek a műveletnek.
Ma kezdünk egy új nagy tetőt de nem sok kedvem van hozzá.
Szép napot midenkinek.
Aktív témák
- 24 col Acer V7 series FHD
- Dell G3 3579 - 15,6"FHD IPS - i5-8300H - 32GB - 512GB SSD - GTX 1050 - Win11 - Magyar
- Akciós ÚJ 4K DDR5 Gamer PC RTX 3080TI 12GB GDDR Core I5-12400 12x4.4GHz 16/32GB 1TB NVME SSD GAR!
- 3,5" hhd pakk 500-320-250-160gb 100/100
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen