Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
A tegnapi napon bontottunk.Katasztrofális munkát végeztek az elődeink.Láttam már sok gyengébb mnőségű munkát de ez ráver mindre.Azokban legalább láttam valami törekvést a jó felé csak éppen nem sikerült.Itt viszont voltak olyan fák amik elindultak egy jó helyről és a semmibe érkeztek.Vagy épp a semmiből indultak egy olyan helyre ahová nem is kell rkeznie.Az hogy semmilyen párhuzam és vizszintet nem lehet fellelni az már meg sem lepett.Annyit füznék még hozzá hogy tegnap nem a "kutyafáját" volt a legerősebb szitok ami elhagyta a számat.És kénytelen voltam az ejnye-bejnye erősebb változatát is bevetni.
A munkaadó persze sokkos álapotban van.A tulajdonosok egy nyugdijas házaspár akik birka türelemmel várják hogy legyen valami.Irigylem őket ezért.
Közben kiderült hogy hogyan kerültek ők ide.Szóval mi nem tudtunk jönni erre a kőműves ajánlott egy csapatot akik elvállalták azonnalra.DE nem ők jöttek ide hanem a 350-ért elvállalt munkát továbbadták 190(!)-ért egy alvállalkozonak aki ilyen munkát végzett.Ebből még 160-at ki is fizetek nekik.Azt hiszem nem is kommentálom ezt az esetet......
Még tegnap délután elkezdtük a visszaépitést.A felét lebontottuk a kész tetőrésznek.Remélem ma annyira eljutunk hogy le tudjuk foliázni az egészet.
Sajnos pont tegnap nem volt nálam a fényképező pedig lett volna mit fotozni.
Szép napot mindenkinek.szerk:fogyást sikerült megállitanom.2x vacsztam és a gyerekek maradékát is befaltam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen