Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

A tegnapi napon bontottunk.Katasztrofális munkát végeztek az elődeink.Láttam már sok gyengébb mnőségű munkát de ez ráver mindre.Azokban legalább láttam valami törekvést a jó felé csak éppen nem sikerült.Itt viszont voltak olyan fák amik elindultak egy jó helyről és a semmibe érkeztek.Vagy épp a semmiből indultak egy olyan helyre ahová nem is kell rkeznie.Az hogy semmilyen párhuzam és vizszintet nem lehet fellelni az már meg sem lepett.Annyit füznék még hozzá hogy tegnap nem a "kutyafáját" volt a legerősebb szitok ami elhagyta a számat.És kénytelen voltam az ejnye-bejnye erősebb változatát is bevetni.
    A munkaadó persze sokkos álapotban van.A tulajdonosok egy nyugdijas házaspár akik birka türelemmel várják hogy legyen valami.Irigylem őket ezért.
    Közben kiderült hogy hogyan kerültek ők ide.Szóval mi nem tudtunk jönni erre a kőműves ajánlott egy csapatot akik elvállalták azonnalra.DE nem ők jöttek ide hanem a 350-ért elvállalt munkát továbbadták 190(!)-ért egy alvállalkozonak aki ilyen munkát végzett.Ebből még 160-at ki is fizetek nekik.Azt hiszem nem is kommentálom ezt az esetet......
    Még tegnap délután elkezdtük a visszaépitést.A felét lebontottuk a kész tetőrésznek.Remélem ma annyira eljutunk hogy le tudjuk foliázni az egészet.
    Sajnos pont tegnap nem volt nálam a fényképező pedig lett volna mit fotozni.
    Szép napot mindenkinek.

szerk:fogyást sikerült megállitanom.2x vacsztam és a gyerekek maradékát is befaltam.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák