Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Hirdetés
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Hulla fáradtan ébredtem ma reggel.SZeretném azt irni hogy befejeztük a lécezést tegnap de ez nem igaz.Még mára is maradt pár órás meló belőle.Sietnünk kel vele mert ma mindenképpen le is kell szegnünk a tetőt mert ha minden igaz holnap kezdik a cserepezést.Addigra teljesen el kell készülnünk a tetővel.Szerintem el is fogunk.
Zoli ugy döntött hogy ő egyedül folytatja ezt a tetőt egy segédmunkással én pedig kezdek másik tetőt és egy kisebb faházikot másodmagammal.sok skert kivánok neki ehhez a munkához.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen