Hirdetés
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
Hirdetés
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap bármilyen idő volt el kellett mennünk dolgozni.Egész nap áztam fáztam.Brutálisan rossz idő volt!A szél egyszerűen átfujt rajtam.És ez nem az a ks nyári szellő volt hanem a pár fokos téli szél!Háromig a tetőt csináltuk majd átmentünk a lépcsőzsaluhoz.Ott 6-ig birtuk ki.Gyakorlatilag már szakad az eső a végén.Nyami!Ma ugy be fogok öltözni mint állat.Persze megint esik.Mostmár elég lehetne.Természetesen a lépcsőt nem fejeztük be igy ma is hosszunapozunk.Sőőt.Lehet hogy holnap is.Kicsit több melo maradt hátra mint számoltam.Azt sem vettem bele hogy a pihenő ellensulyát teljesen áttervezik igy a zsalut is alakitanunk kellett.Nem is mi lennénk ha nem velünk történik meg ez.
Szóval ma egy ugyanolyan napunk lesz mmint tegnap.Reméljük kevesebb esővel....
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen