Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nehezen ébredtem és ráadásul szakad az eső...Ez annyibol jó lenne ma nekünk hogy 4 re vissza kell érnünk befejezni a lépcsőzsalut amit elkezdtünk mult héten.Ha viszont kb. 8-ig esik akkor nem megyünk Sóskűtra.Ha lemegyünk mégiis akkor eléggé ciki lesz hogy megint el kell jönnünk korábban.Örültem hogy hétvégén kicsit le tudtam kapcsolni az agyamat és tudtam foglalkozni a gyermekeimmel.Végig ott sertepertéltek körülöttem amikor készült a vár.Kihozták a figurákat és ami kész volt azt azonnal birtokba vették.Szóval királyi felügyelet mellett zajlott az épitkezés.Jó volt kicsit együtt lenni velük.Nem valami fényes a viszonyom a ggyermekeimmel.Kicsit külön világban élnek amibe én nem férek bele.Amior picik voltak sokat dolgoztam és nem alakult ki az a természetes összhang amire szükség van apa és gyermekei között.Elvagyunk de semmi több.Kizárnak a játékaikbol.Ezen probálok meg javitgatni kicsit de nehezen megy.erre nagyon ráfaragtam.Az a baj hogy mindig későn jön csak rá az ember ha hibázik.
    Talán ezért is irok kevesebbet roluk.Imádom őket de ők picit távolságtartóak.
    Majd alakulunk.Igyekszem.Egyelőre ennyit tudok tenni.Nem tul tolakodoan.Talán nekem is meg kell találnom a megfelelő hangot.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák